Inte bara en kondensator... du måste ha ett motstånd också, för att skapa ett lågpass-filter (RC-filter). Värdena på dessa komponenter beror på PWM-frekvensen samt på hur stort rippel du kan acceptera och hur snabbt du ska kunna dimmra.
exempel: pwm-frekvens: 488 Hz (cpu 1 MHz , delat med 8 i prescaler, delat med 256 steg i counter)
om du väljer R = 10kΩ och C = 22µF får du 0.01 volt rippel. Vilket duger utmärkt.
förändring t=R*C är den tid då du uppnår 68% av en förändring. t = 0.22 sekunder. Det innebär att du uppnått 99% av förändringen i spänning inom en sekund. Det går säkert att minska kondensatorn till en tiondel utan problem. (med 22µF blir ripplet bara 0.01 volt vid 50% duty-cycle).
Men med ett RC_filter kommer du att behöva strömförstärka signalen, så du behöver en OP-förstärkare kopplad som spänningsföljare. Har du tillgång till 10 volt (eller mer) kan du ansluta OP:ns matningsspänning till detta och koppla den som spänningsförstärkare 2:1 - då får du ut 10 volt.

(förstärkningen räknar du ut med motstånden i kopplingen. Om RA = RB så blir förstärkningen 2:1. Om RA = 0 och RB = oändlig blir förstärkningen 1:1, dvs en späningsföljare)
hela kopplingen kommer att se ut så här:
Jag kollade schemat på din dimmer.. ingången styrs av en 4N27 optokopplare med ett 4k7 motstånd i serie, så den är nog inte så väldigt exakt med de där 10 volten... Vad du kan göra är att du byter4k7 motståndet vid optokopplaren till 1k8 så kan du mata den med 0-5 volt på ingången. (I praktiken börjar den dimmra vid ca 1.5 volt pga lysdiodens framspänning).
Så om du inte har tillgång till mer än 5 volt från din arduio klarar du dig på det viset.
Sedan är det bara att programmera arduiono till att ge ut en spänning mellan 1.5 och 5 volt... , dvs en duty-cycle från 77/256 upp till 256/256.