Frontpanelen är gjord som Tekko beskriver. Det sitter aluminiumplåt fastskruvad på fronten och sedan är det vanligt papper som det är skrivet på. Pappret hålls fast med självhäftande plast men jag hade inget lim mellan pappret och plåten. Hade det varit större "öppna" ytor utan reglage kanske det skulle bli bättre med lim där också av något slag men det funkade bra på min panel utan. Den har hållit ganska bra men har blivit lite skadad längst upp till vänster för jag brukade ofta ställa det på högkant förut.
@stenD
Den knappen ställer om mellan högt och lågt strömområde. På det höga strömområdet går det att ta ut 3,5A och på det låga 2A. Använder man det låga området går det att komma upp till c:a 36V men på det höga endast c:a 18V men då med mer ström. Strömgränsvärdena är valda efter vad transformatorn, som kom från en förstärkare, klarar. Det stod faktiskt skrivet på den både spänningsmärkning och strömmärkning för alla lindningarna! Det är inte alls vanligt i konsumentelektronik.
Lysdioden "High tap" visar om den höga eller låga spänningen från transformatorn är vald. Det current range-knappen gör är att inaktivera omkopplingen till den högre spänningen om det höga strömområdet är valt. Transformatorn som sitter i är en 18-0-18V 3,5A som i princip kopplas om mellan fullbryggelikriktning (c:a 50V olastat) och mittappad helvågslikriktning (c:a 25V olastat) och knappen finns för att kunna utnyttja den högre strömkapaciteten på det låga spänningsområdet.
Knappen till vänster om den väljer om strömmätaren skall visa det inställda strömbegränsningsvärdet (setpoint) eller utströmmen (output).
Den svarta brytaren (output on/off) till höger är bara seriekopplad med utgången. Den är mycket praktisk för att t.ex. kunna först ställa in spänning och strömbegränsning och sedan slå på lasten.
OVP-ratten styr en krets som kortsluter utgången med en tyristor om det inställda värdet överskrids. Jag gjorde den faktiskt som en omkopplare med 3V-steg upp till 24V och sedan 6V-steg. Det hade kanske varit bättre med en steglös inställning egentligen. Den svarta knappen under stänger av utspänningen när den trycks in så att tyristorn skall sluta leda.
Ja jag kanske borde göra en projekttråd. Jag har faktiskt det handritade schemat någonstans här i röran.

Jag har dock fått lite problem med det och det är att det verkar glappa när låg utspänning är inställd. Det skulle möjligen bara kunna vara potentiometern som är lite dålig. Slår man lite på det så börjar det dock fungera igen, och man känner sig precis som ryssen i Armageddon.

"This is How We Fix Problem in Russian Space Station!"