Som sagt, dom funkar inte alls som RC-servon.
Ett RC servo har sin drivelektronik inbyggd. Dom skall ha ca 5-7V i matningspänning och tar sedan ett
positionskommando i form av en pulsbreddsmodulerad signal. När bredden på pulsen är ca 1mS så ställer sig rotorn i ena ändläget och när den är ca2mS så blir det det andra ändläget. Elektroniken inuti RC-servot ser till att så sker. Men det verkar du med på redan.
Dom servo-motorerna du har behöver extern drivelektronik. Det som sitter bak på motorn är en enkoder (troligtvis, men inte nödvändigtvis) som är mekaniskt kopplad till motoraxeln och förser drivelektroniken med information om motoraxelns läge. (I RC-servot sköts positionsåterföringen av en liten potentiometer).
2 sladdar är matningspänning till encodern och dom andra tre är A- B- och I-signal. A- & B-signalerna ger ett antal pulser per varv som sedan drivelektroniken "räknar" för att hålla reda på axelns position och hastighet. I-signalen ger EN puls per varv och används vanligtvis för när man referenskör (nollställer) mekaniken som motorn driver.
Encoder på Wikipedia.
Dom för hobbybruk vanligaste servo-drivstegen använder steg- och riktning som "styrkommando". Vilket inte är vad som "kommer ut" ur Lynxmotion-kortet. Däremot är det vad somm kommer ut ur både Mach3 och EMC2. EMC2 har stöd för andra typer också men inte "RC-servo-signaler" EDIT: (vilket du ju ändå inte behöver).
För varje steg-puls som kommer in till drivsteget så flyttar sig motoraxeln en liten del av ett varv. Hur mycket detta är beror på upplösningen på encodern. Så för att snurra motoraxeln ett varv matar man in, till exempel, 2000 pulser. Nivån på riktnings-ingången bestämmer om axeln snurrar med- eller moturs.
EDIT2: Jag har aldrig sett något drivsteg som du skulle kunna sätta mellan Lynxmotion-kortet och dina motorer - jag är tveksam till om det finns men kanske...
/H.O