A: Elektronikkonstruktör till bolag i Göteborg!

olisch
Inlägg: 1
Blev medlem: 4 april 2023, 11:33:12

A: Elektronikkonstruktör till bolag i Göteborg!

Inlägg av olisch »

Hej,

Just nu letar vi efter en erfaren Elektronikkonstruktör till ett bolag i Göteborg som befinner sig på en spännande framgångsresa!

Bolaget har en lång historia av innovationer och spännande produkter. Företaget grundades 1976 och har sen dess haft produktion av elektronik och levererat elektronikbaserade produkter med samma engagemang genom tiderna. I produktportföljen finns bland annat egenutvecklad pro-audio utrustning, säkerhetsprodukter, lösningar för e-mobility, smarta fastigheter och industrilösningar.

Mycket av det strategiska arbetet innebär att företaget skall vara i framkant av den tekniska innovationen och skapa smartare tekniska lösningar för en positiv klimatutveckling. I utvecklingen av analog/digital elektronik och programvara kan bolaget använda sig av den senaste tekniken in house. Därmed kan de också erbjuda den kompetens kunden önskar, där allt från EMC tester till produktion och kapsling av produkt finns under samma tak.

I rollen som elektronikkonstruktör kommer du vara delaktig i hela processen, från idé till produktion. Du erbjuds också stor frihet under ansvar och möjlighet att utvecklas inom dina tekniska intressen, både på ett professionellt och personligt plan.

Är du en Elektronikkonstruktör med minst fem års erfarenhet, goda kunskaper av digital + analog elelektronikkonstruktion samt erfarenhet av embedded programmering så kan detta vara rollen för dig! Det är en permanent anställning med start enligt överenskommelse och placering i Göteborg.

Läs mer om möjligheten och ansök här: https://careers.awexecutivesearch.se/jo ... l-marenius

Allt gott,
Olivia, AW Executive Search