Buggfix Plus
Aktuellt datum och tid: 21.15 2020-06-05

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 
Författare Meddelande
InläggPostat: 05.40 2019-06-04 

Blev medlem: 10.21 2016-03-17
Inlägg: 85
Vi är nu inne i en mycket expansiv fas, efterfrågan på produkterna är hög och stora krav ställs på att fortsatt möta branschens allt högre och mer komplexa krav. System inom koncernen integreras för att befästa positionen som världsledande systemleverantör av logistiksystem.

För att kunna möta den stora efterfrågan behöver CargoIT nu utöka sin styrka med bl.a. två kreativa systemutvecklare. Kontoret är för närvarande beläget i Upplands Väsby, men under året kommer kontor öppnas i både Stockholm och Uppsala. Placering kan diskuteras och vi kan vara flexibla kring arbete från hemort.

Din profil

Du ser möjligheter, är lösningsorienterad och vill gärna vara med och skapa framtidens logistiksystem, både nationellt och internationellt tillsammans med vårt utvecklingsteam. Du har ett starkt intresse av teknik och programmering och du är skapande, noggrann och målinriktad. Samtidigt som du tycker om att jobbar tätt med andra utvecklare/tekniker förstår du vikten av självständigt arbete och gillar att ta egna initiativ och vara kreativ för att komma framåt.

Vi tror att du har läst systemvetenskap/systemutveckling på högskolenivå eller skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du bör ha goda kunskaper inom C#. Meriterande är även kunskaper inom Java, .NET, XML, JavaScript, HTML samt SQL m.m.

Vi söker både seniora och juniora systemutvecklare.

Dina arbetsuppgifter

Varje dag arbetar vi för att möta och överträffa våra kundkrav samt projektmål. Detta innebär att du kan arbeta självständigt i ett högt tempo mot uppsatta mål. Du hjälper kunden till rätt lösning som kan klara morgondagens krav på effektiv logistik, tillsammans med ditt lokala- och globala utvecklingsteam samt ansvarig produktchef/tech lead. Arbetet hos oss kräver att du är kommunikativ och kan arbeta tillsammans med andra i projekt.
Koncernspråket är engelska och med fördel talar du även svenska.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett roligt team och ett dynamiskt företag med en stark tilltro till framtiden. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter, både karriärmässigt och kunskapsmässigt, både nationellt och internationellt. Om du har vad som krävs för att knyta ihop processerna i de många rörliga delarna av världens försörjningskedjor – skicka då in en ansökan.

Ansök här: https://r.cndrne.com/campaign/url/forward/1d95495d0e34


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Google [Bot], ktm_micke och 5 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
   
Drivs av phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010