Industrielektriker sökes till Xylem (Emmaboda)

JonHart
Inlägg: 89
Blev medlem: 17 mars 2016, 10:21:48

Industrielektriker sökes till Xylem (Emmaboda)

Inlägg av JonHart »

Till vår underhållsavdelning i Emmaboda söker vi en Industrielektriker/ Automationstekniker.

Arbetsbeskrivning
Underhållsavdelningen har en central funktion för teknisk service och support av produktionsutrustningar i våra verkstäder samt Gjuteri. Som Industrielektriker ingår du i ett team som arbetar med underhåll och förbättringar av vår maskinpark. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att göra felsökningar, programmera och hantera olika styrsystem, förebyggande underhåll samt tillståndskontroller. Du ingår emellanåt även i projektering och nyinstallationer av produktionsutrustning. Arbetslaget arbetar i skift vilket innebär förmiddagar, dagtid, kvällstid och nattarbete.

Erfarenhet

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning inom el/automation. Meriterande är tidigare relevant yrkeserfarenhet inom processindustrin samt erfarenhet av arbete med olika styrsystem.

Personliga egenskaper
Som person känner du igen dig i företagets värderingar vilka är respekt, ansvar, integritet och kreativitet. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete med goda karriärmöjligheter inom företaget.

Tjänsten kräver att du både kan arbeta självständigt och som del av ett team. Vidare ser vi dig som en drivande person med stort intresse för el/automation. Eftersom företaget ständigt strävar efter förbättringar ser vi gärna att du är innovativ och positivt till att blir en del av det arbetet.

Villkor
Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt
Välkommen med din ansökan, dock senast 2020-11-30. Urvalet av ansökningar sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Regin, Elchef, 0471-24 79 42 eller Anna Hermansson, HR Business Partner, 0471-24 73 74.

Link:
https://ex.cndarine.com/campaign/url/fo ... b3063dbca6