Någon som använder Autocad Electrical (2016) här?

Elektronikrelaterad mjukvara/litteratur. (T.ex schema-CAD, simulering, böcker, manualer mm. OS-problem hör inte hit!)
Användarvisningsbild
TomasL
EF Sponsor
Inlägg: 34598
Blev medlem: 23 september 2006, 22:54:55
Ort: Borås
Kontakt:

Någon som använder Autocad Electrical (2016) här?

Inlägg av TomasL »

När man sätter upp Layer/Wire så finns det en ruta man skall mata in storleken på.
I alla Tutar så används AWG, dock använder vi ju inte AWG här i Sverige, utan mm2 i stället.
Kan man skriva in arean i denna ruta istället för AWG, eller används denna information i bäräkningar osv, eller finns det någon gömd systemvariabel där man ändrar globalt från AWG till kabelarea.

En annan fråga är, hur definierar man en mångledare i lageruppbyggnaden.
Användarvisningsbild
E85
Inlägg: 1274
Blev medlem: 29 maj 2007, 15:24:19
Ort: Övik

Re: Någon som använder Autocad Electrical (2016) här?

Inlägg av E85 »

Skriv svar