Svenska ElektronikForumet
https://elektronikforumet.com/forum/

Någon som använder Autocad Electrical (2016) här?
https://elektronikforumet.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=78668

Författare:  TomasL [ 13.45 2015-08-08 ]
Inläggsrubrik:  Någon som använder Autocad Electrical (2016) här?

När man sätter upp Layer/Wire så finns det en ruta man skall mata in storleken på.
I alla Tutar så används AWG, dock använder vi ju inte AWG här i Sverige, utan mm2 i stället.
Kan man skriva in arean i denna ruta istället för AWG, eller används denna information i bäräkningar osv, eller finns det någon gömd systemvariabel där man ändrar globalt från AWG till kabelarea.

En annan fråga är, hur definierar man en mångledare i lageruppbyggnaden.

Författare:  E85 [ 09.26 2015-09-07 ]
Inläggsrubrik:  Re: Någon som använder Autocad Electrical (2016) här?

Kan det här vara något?
https://nateholt.wordpress.com/2011/01/ ... lectrical/

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/