Svenska ElektronikForumet
https://elektronikforumet.com/forum/

Döpaom polygon till GND
https://elektronikforumet.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=4603

Författare:  Tesla [ 17.49 2005-03-31 ]
Inläggsrubrik:  Döpaom polygon till GND

När jag döperom mitt polygon i Board till GND så får jag medellandet att "can´t backannutate this operation, please do it in schematic!". Hur skall jag lösa detta nu då? Det finns ju inget jordplan i Schematic!?

Författare:  ante [ 18.57 2005-03-31 ]
Inläggsrubrik: 

Det meddelandet brukar man få om man redan anslutit polygonen till nån annan signal, ta bort den och gör en ny som du döper om

Författare:  Tesla [ 19.57 2005-03-31 ]
Inläggsrubrik: 

Ja nu gick det plötsligt, tackar för tipset!

Jag har ett annat problem. I Schematics så ritar jag en strömställare men tanken är inte att strömställaren skall sitta direkt på kortet utan snarare dra kablar från kortet till strömställaren på en panel. Lödpunkterna är lite små för kabeln. Hur löser man detta bäst. Ett sätt är förståss att välja en strömställare som klarar större kabelarea, men det måste finnas bättre sätt. Jag vet att man kan rita ut via:s i board men då klagar den väl på backannutation? Kan man skapa viahål eller liknande i Schematics?

Författare:  cyr [ 20.25 2005-03-31 ]
Inläggsrubrik: 

Ta bort brytaren från schemat och ersätt med två stycken lösa pads. Det finns i något library som jag inte kommer ihåg namnet på just nu, kanske "solpad" ?

Författare:  ante [ 20.53 2005-03-31 ]
Inläggsrubrik: 

finns lite mer i wirepad också

Författare:  Hedis [ 21.11 2005-03-31 ]
Inläggsrubrik: 

Jag brukar slänga på en via. Inga klagomål för mig.

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/