CNC-länkar

Från ElektronikWikin

Hoppa till: navigering, sök

Innehåll

Styrkort, parallellporten

Styrkort, självbygge

Styrkretsar

Stegmotorer

Fräs/Spindel-motorer, dedikerade för CNC

Handöverfräsar kinesisk kvalitet, billiga, att modifiera

Dremel, kopior

Dremel, dyra original

Kinesiska importerade verkstadsmaskiner

Linjära geidrar, ställdon, kulskruvar, kopplingar m.m.

Kullager, bussningar, lagerbockar

Standardprodukter

Profiler aluminium

Metaller, plaster, verktyg m.m.

CNC mjukvara (Typ: Step and Direction)

CNC mjukvara, för smarta styrkort

Ritningar

Stegmotorer teori, applikationer, info

Kulskruv teori + formler

Plaster

Övrigt

HembyggenPrylköpsrecensioner

Mekanex: Billiga kulskruvar finns på Mekanex. Diametern är 16mm stigningen är 5mm. Muttern kostar 8-900:- och stången 1500:- / 3 meter. De är visserligen rullade, men funkar helt säkert utmärkt till att fräsa kretskort. Dom har även skenstyrningar, 300:-/vagn och 350:-/meter skena. Alla priser är + moms.

Vagn: HGH15CA, Skena: HGR15R, Mutter:DEB1605-R-3EF (Jojje)


Rusta: Dremel kopia, fungerar lika bra som originalet, 135kr komplett med borr, fräs, slipverktyg, stativ med flex-kabel ingår. (funkis)


Överskottsbolaget: Dremelkopia, fungerar lika bra som originalet. 145kr komplett med borr, fräs och slipverktyg, inget stativ och ingen flexkabel. (funkis)


Samma sak med Clas Ohlson. Dom har också en Dremmelkopia som fungerar alldeles utmärkt för 249:-. Multiverktyg CO/TECH med steglös varvtalsreglering 15000-35000 v/min. Motor 230 V/135 W. Spindelspärr för enkelt verktygsbyte. Lämplig för slipning, polering, borrning m.m. Levereras i praktisk förvaringslåda med 40 tillbehör, böjlig axel och maskinstativ. Spännhylsechuck 2,4 och 3,2 mm. (Jojje)


Hjälp till med att fyll på med era länkar, försök med att hitta länkar till leverantörer i europa, skandinavien. Framförallt maila/ring leverantörerna/tillverkarna fråga om priser och leveranser, mängder etc och lägg upp detta i denna lista, vi har alla att vinna på det.

Personliga verktyg