Man kan kanske bygga en liten monter?
Bottenplattan i trä. Sidor i plexiglas. Sedan snygga (mörka?) trälister längs hela kanterna.
I listerna sätter man blåa eller vita lysdioder som lyser upp plexiglaset. I botten (precis under flaskan) sätter man en gul lysdiod som lyser upp flaskan en aning.
Funderar själv på en inramning för mina flaskor. Jag har sparat (tomma) flaskor som står på en rad ovanför skåpen i köket. De drar åt sig så mycket damm... Inte kul. Mitt problem är att hyllan är över 2 meter lång och att jag kunna komma åt flaskorna och glasen ibland. Jag kanske behöver göra flera mindre dörrar eller nåt sådant...
Bygg nått med inbyggt peltier .
Då kan du knäppa på den funktionen om ca. 5år när törsten är som störst, och få väl avkyld whisky (OM den nu skall vara det??? Vad vet jag, med mina blotta 17år på Jorden har denna kunskap inte kommit till mig än)...
Annaars kan du kasta bort whiskyn o kyla Cola eller Jolt istället
Om whisky ska vara kall eller rumstempererad är en smaksak. Själv föredrar jag iskall, men det finns vissa sorter (speciellt de som lagrats riktigt länge) som är mums i rumstemperatur.