A: Elektronikingenjör till Jönköping

matildaproc
Inlägg: 1
Blev medlem: 24 april 2023, 13:58:06

A: Elektronikingenjör till Jönköping

Inlägg av matildaproc »

Vi söker en elektronikingenjör till en stor koncern som tar fram egna produkter, övrig information är konfidentiell. Mer information ges vid intervjutillfälle.

Som elektronikingenjör kommer du ingå i ett litet sammansvetsat och hjälpsamt team som har högt i tak och arbetar tillsammans för ett prestigelöst arbetsklimat. Du kommer arbeta i projektform med att konstruera kretskort där du får en unik möjlighet att vara med i projektets alla faser: idé - kravställning - test - design - slutlig produkt. På plats finns utrustning för att testa produkten i de förhållanden som krävs.
Du kommer att arbeta brett med:

Analoga och digitala system
Trådbundna och trådlösa system
PCB-design
Systemering
CAD
Verifiering och dokumentation

Utöver arbete med utveckling av produkter räknar vi med att du också vill bidra med förbättringar av arbetssätt samt egen förkovring genom fördjupning eller breddning inom elektronikområden då företaget ligger i teknikens framkant och pushar hela tiden på var gränsen går.

Din kompetens:

Ingenjör inom elektronik eller motsvarande utbildning
Svenska och engelska i tal och skrift
Grundläggande kunskap inom digital och analog elektronikkonstruktion

För att trivas i rollen tror vi att du har ett genuint teknikintresse, är orädd för att testa och bolla dina idéer. Vidare tror vi att du är en nyfiken person som trivs i att arbeta i team där du gärna delar med dig av dina kunskaper. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt. Har du dessutom kunskap inom radiotrafik, FPGA Design samt programmering av inbyggda system i VHDL är det meriterande men inget krav.

För mer information om tjänsten kontakta mig:
matilda.falk@procruitment.se
076-042 32 30