Electrokit Buggfix Plus
Aktuellt datum och tid: 04.21 2020-07-04

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Svara på tråd  [ 3 inlägg ] 
Författare Meddelande
InläggPostat: 16.11 2020-02-16 
Co Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: 12.32 2003-09-06
Inlägg: 22963
Ort: MadLand (Enköping)
Den här sidan funkar hur bra som helst i Chrome, Edge, Firefox, iPad-Safari, och iPhone-Safari
http://madmodders.se/temp/Testsidor/mod ... l_test.php

Men när jag gör precis samma sak på hemsidan, funkar det överallt UTOM på iPhone. DIVen blir inte gömd från början, utan ligger allra längst ner, och bilderna man klickar på hamnar där nere. Jag har rensat cachen, men det blir samma sak.
http://madmodders.se/moddningar/audioswitch/index.php

W3C-check ger inga fel, och jag hittar inga konflikter någonstans.
Vad 17 är det som är fel?


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 16.36 2020-02-16 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 16.34 2004-09-06
Inlägg: 24932
Ort: Sparreholm, Södermanland N 59° 4.134', E 16° 49.743'
Iphone :rofl


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 17.05 2020-02-16 
Co Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: 12.32 2003-09-06
Inlägg: 22963
Ort: MadLand (Enköping)
Ja det är tydligt det.
Gjorde en hard reset av telefonen, och nu funkar det. Skitgrejer. :lol:


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd  [ 3 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
   
Drivs av phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010