Buggfix Plus
Aktuellt datum och tid: 19.34 2020-06-05

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 
Författare Meddelande
InläggPostat: 14.49 2019-05-15 

Blev medlem: 10.21 2016-03-17
Inlägg: 85
På Xylem arbetar drygt 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2017 en omsättning på 4,7 miljarder dollar.

Warranty and Quality Engineer har ansvaret för att driva kvalitetsförbättringar för våra produkter, i det ingår garantihantering, identifiering och samordning av förbättringsaktiviteter samt kvalitetsuppföljning. Rollen är den primära kontaktpunkten för säljbolag, R&D och tillverkning när det gäller att lösa produktkvalitetsfrågor samt hantera frågor om garantisupport på både våra traditionella och nya adaptiva produkter.
I tjänsten ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

- Hantera support- och garantiärenden från säljbolag
- Kvalitetsrapportering samt uppföljning
- Identifiera och driva korrigerande och proaktiva förbättringsaktiviteter
- Samordna och följa upp garanti- och kvalitetsaktiviteter inom inköp, tillverkning, produktutveckling, marknadsföring och försäljningsfunktioner
- Utveckla och bygga nära samarbeten med säljbolag, tillverkning, produktägare och produktledning

Erfarenhet
Vi söker dig som har högskoleexamen inom teknik alternativ motsvarande arbetslivserfarenhet, det är meriterande om du har inriktning el/elektronik, produktion eller konstruktion. Det är även meriterande om du har Green Belt/LSS utbildning och erfarenhet av internationella kontakter.
Vidare söker vi dig som har stor kunskap och erfarenhet om våra produkter och användningsområden.

I den här tjänsten är det en absolut nödvändighet att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Tjänsten kräver även att du har goda kunskaper i MS Office.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, självgående och nyfiken. Vidare har du en analytisk förmåga, är resultatinriktad, gillar problemlösning, har god kommunikation och samarbetsförmåga, har lätt för att skapa bra långvariga relationer samt trivs med många kontaktytor.

Vidare känner du igen dig i våra kärnkompetenser - att sträva efter ständiga förbättringar, att inspirera till ansvarstagande och att samarbeta över gränserna - vilka är en bidragande faktor till företagets framgång.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Catarina Davidsson, Warranty & Quality Manager, 0471-24 70 92 eller Anna Elm, HR, 0471-24 71 34.

Ansök här: https://r.cndrne.com/campaign/url/forward/ae7af3d9bc24


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
    Electrokit
Drivs av phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010