Maskinoperatör sökes till Candles Scandinavia AB

JonHart
Inlägg: 89
Blev medlem: 17 mars 2016, 10:21:48

Maskinoperatör sökes till Candles Scandinavia AB

Inlägg av JonHart »

Candles Scandinavia är den ledande leverantören av doftljus och övriga doftsättningsprodukter till hemmet genom agenturen för flertalet av världens största ljusmärken samt att man bedriver utveckling och produktion av egna produkter, främst som private label.
Man finns representerad i samtliga nordiska länderna samt har kontor, showroom, lager och tillverkning i fräscha och ändamålsenliga lokaler centralt placerade i Örebro. Just nu befinner man sig i en spännande och expansiv fas med ett 30 tal medarbetare och en omsättning på ca 80 miljoner kronor.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en maskinoperatör till vår verksamhet i Örebro med tillträde omgående. Företaget växer och vi står inför stora förändringar. I Nordens största doftljusfabrik tillverkar vi ljus och rumsdofter åt flera av Sveriges största återförsäljare av doftprodukter samt egna varumärken.

I dagsläget är produktionen delvis manuell men vi bygger successivt ut automationen för att skapa förutsättningar för snabbt tilltagande volymer. Det innebär att rollen främst innefattar uppsättning, kalibrering, drift och underhåll av automatiserad utrustning men även manuellt arbete.

Vi söker dig som
Har ett högt tekniskt kunnande, är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du har även ett sinne för kvalité och anser dig vara lösningsorienterad. Du trivs med att jobba i ett högt tempo samt att sträva mot gruppens gemensamma mål.

Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Relevant utbildning eller erfarenhet av liknande arbeten anses meriterande.

Vi erbjuder
Ett spännande arbete i ett snabbväxande bolag med höga ambitioner på marknaden. Vi är idag det ledande bolaget inom vår nisch men har fortsatt stora tillväxtmöjligheter. Vi har ett öppet klimat där det är korta vägar till beslut.

Ansök här: https://r.cndrne.com/campaign/url/forward/e4249a4f952b