S: ac power source från california instruments

Kategoriregler
• För varje tråd du vill starta här, måste du ha skrivit fyra inlägg någonstans i forumet utanför denna kategori.
• Trådens rubrik måste börja med K: S: B: för köpes, säljes, eller bytes. Samköpstrådar märks förslagsvis med Samköp:, osv.
• När köpet eller bytet är avklarat, lägg till SÅLD eller motsvarande i rubriken. Denna kan ändras genom att redigera första inlägget.
• En tråd får maximalt bumpas en gång om ingen viktig information har ändrats.
• Om bud, intresseanmälan eller annan anonym aktivitet sker dolt för andra medlemmar, skall detta ovillkorligen meddelas i tråden av trådskaparen om det påverkar övriga intressenter i affären. Exempelvis "Anonymt bud på 500 kr har givits.".
Användarvisningsbild
polmanswe
Inlägg: 659
Blev medlem: 18 augusti 2011, 20:00:57
Ort: Uppsala / Hargshamn

S: ac power source från california instruments

Inlägg av polmanswe »

Denna finns kvar 2020-01-28.
Säljer en ac power source.
Ej testad då det sitter en special kontakt (ej Schuko) och har inte tiden till att bygga om därav priset. Köpt från ett konkursparti för några år sedan.

Pris 3000sek (eller bud med rätt att neka, bud avslutas 48h efter sista budet (bud under 2000sek besvaras ej)). Utrustningen finns i Hargshamn (utanför Östhammar) men kan tas till Uppsala för upphämtning. Skickas ej.

//Stefan

p.s. Avyttrar en del utrustning som inte används längre så fråga gärna om det är nåt ni behöver eller kolla här på elektronikforumet.com.
20190601_100512.jpg
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.


Senast uppknuffad av polmanswe 28 januari 2020, 19:23:20.