Svenska ElektronikForumet
https://elektronikforumet.com/forum/

Problem med Fusion360
https://elektronikforumet.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=96592
Sida 1 av 1

Författare:  SeniorLemuren [ 09.10 2019-10-21 ]
Inläggsrubrik:  Problem med Fusion360

Häromdagen dök det upp ett till utseendet annorlunda Fusion. Det hade uppdaterats. Nu har jag ständigt problem med hängningar som gör att jag måste tvångsstänga programmet och starta upp. Jag misstänker att minnet inte räcker till. Mycket av det jag gjort har försvunnit eller blivit fel efter nystart. Någon mer som har stött på problem?

Börja faktiskt längta efter att återgå till att använda Inventor i stället. Jag håller på att cadda om Handibot för att passa mina speciella byggkomponenter och det är en hel massa delar som skall caddas.

Författare:  Glenn [ 09.12 2019-10-21 ]
Inläggsrubrik:  Re: Problem med Fusion360

Jag hade faktiskt min första krasch av F360 nu i helgen,

Hur mycket minne har du då ? Jag har "bara" 12G i min windowsdator.

Författare:  SeniorLemuren [ 17.29 2019-10-21 ]
Inläggsrubrik:  Re: Problem med Fusion360

4G i laptop, så det är inte mycket att leka med.

Författare:  mrfrenzy [ 17.48 2019-10-21 ]
Inläggsrubrik:  Re: Problem med Fusion360

4GB räcker. Vad har du för operativsystem och version på detta?

Vad har du för grafikkort och vilka drivrutiner till grafikkortet? (Du måste ha ett grafikkort med minst 512MB minne).

Författare:  SeniorLemuren [ 18.00 2019-10-21 ]
Inläggsrubrik:  Re: Problem med Fusion360

Tror jag löst det. Det startades en hel massa helt onödiga procedurer som jag nu stängt av i MSconfig. Jag kör Win7 i en HP ProoBook 5330m.

Författare:  mrfrenzy [ 18.10 2019-10-21 ]
Inläggsrubrik:  Re: Problem med Fusion360

Grafikkortet i den datorn är officiellt sett för gammalt, men om man lyckas få det att köra Directx 9 kan det eventuellt kanske fungera. Dock utan support från Autodesk.

https://forums.autodesk.com/t5/autocad- ... -p/7844482

Författare:  Glenn [ 06.39 2019-10-22 ]
Inläggsrubrik:  Re: Problem med Fusion360

Även mitt kort är osupportat, jag hade ett Quadrokort innan som var supportat, men det började ge kraftiga grafikfel (inte bara i F360 alltså) så jag bytte det mot nåt gamnmalt Nvidia gamingkort med 512M jag hade liggandes, efter det har F360 gnällt på att grafiken inte är optimal, men det har fungerat bra ändå.

Författare:  SeniorLemuren [ 09.07 2019-10-22 ]
Inläggsrubrik:  Re: Problem med Fusion360

Sedan jag rensade datorn verkar det flyta på bättre.

Författare:  SeniorLemuren [ 09.19 2019-10-22 ]
Inläggsrubrik:  Re: Problem med Fusion360. Verkar LÖST

SeniorLemuren skrev:
Häromdagen dök det upp ett till utseendet annorlunda Fusion. Det hade uppdaterats. Nu har jag ständigt problem med hängningar som gör att jag måste tvångsstänga programmet och starta upp. Jag misstänker att minnet inte räcker till. Mycket av det jag gjort har försvunnit eller blivit fel efter nystart. Någon mer som har stött på problem?

Börja faktiskt längta efter att återgå till att använda Inventor i stället. Jag håller på att cadda om Handibot för att passa mina speciella byggkomponenter och det är en hel massa delar som skall caddas.

Sida 1 av 1 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/