Svenska ElektronikForumet
https://elektronikforumet.com/forum/

CAD-problem
https://elektronikforumet.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=90913

Författare:  MatsN [ 15.00 2018-04-10 ]
Inläggsrubrik:  CAD-problem

Håller på med en ritning men fått problem. Existerande ritning jag gör om. Flytta objekt funkar men när man ska trimma eller göra extend så funkar det inte alls. Säger bara att det inte funkar vart man än pekar. Kan den vara låst på nåt sätt?

Författare:  Castor [ 15.08 2018-04-10 ]
Inläggsrubrik:  Re: CAD-problem

Jag kan inte hjälpa dig men vet att det behövs mer info för att ge dig svar, vilket program vilken typ av CAD osv, beskriv mera och det blir större chans att få ett bra svar.

Författare:  MatsN [ 15.23 2018-04-10 ]
Inläggsrubrik:  Re: CAD-problem

Fick tag på en kompis så d löste sig. Markera allt och skriva explode i rutan så, poff, det löste sig. Ingen aning vad explode säger åt programmet att göra.

Författare:  larsas64 [ 15.29 2018-11-20 ]
Inläggsrubrik:  Re: CAD-problem

Explode löser upp ett block.

Författare:  säter [ 15.49 2018-11-20 ]
Inläggsrubrik:  Re: CAD-problem

Det stämmer, i alla fall om man använder AutoCad.
Det fick vi aldrig något svar på. :tumner:

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/