Svenska ElektronikForumet
https://elektronikforumet.com/forum/

Dekoda pulståg i Audacity
https://elektronikforumet.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=88951
Sida 5 av 5

Författare:  bearing [ 22.39 2018-12-11 ]
Inläggsrubrik:  Re: Dekoda pulståg i Audacity

Var 11 väntat, eller hur lång var strängen?

Författare:  Mr Andersson [ 11.04 2018-12-14 ]
Inläggsrubrik:  Re: Dekoda pulståg i Audacity

Jag tycker ni gör det onödigt invecklat. Varför ha en komplex if-sats om O=B?

Kod: [Expandera/Minimera] [Hämta] (Untitled.txt)
  1. #include <stdio.h>
  2. #include <string.h>
  3.  
  4. int main(int argc, const char **argv) {
  5.     if(argc != 2) {
  6.         printf("Usage: %s <data>\n", argv[0]);
  7.         return 1;
  8.     }
  9.  
  10.     for(size_t i = 1; i < strlen(argv[1]); i += 2) {
  11.         printf("%c", argv[1][i]);
  12.     }
  13.     printf("\n\n");
  14. }
  15.  

Sida 5 av 5 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/