Svenska ElektronikForumet
https://elektronikforumet.com/forum/

EBAMAN uppe igen
https://elektronikforumet.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=86470

Författare:  TomasL [ 22.02 2017-03-12 ]
Inläggsrubrik:  EBAMAN uppe igen

Så, nu äntligen är min manualsida uppe igen.
Det enda som kvarstår är att hitta en ny template, men det är inte så jätteakut.
http://www.ebaman.com gissar att det tar någon timma eller två innan DNSen blivit uppdaterad.

Ett lite jobbigt problem i nuläget är att varken IE eller EDGE funkar, men jag får bugg-rapportera det.

Författare:  Glenn [ 11.26 2017-05-02 ]
Inläggsrubrik:  Re: EBAMAN uppe igen

Precis som innan kan jag inte registrera mej, jag klicka på "create an account", fyller i allt som är required field, sen klickar jag "register", varvid alla fält bara töms och jag kan börja om.

Det blir likadant i seamonkey, firefox och IE, det blir samma från linux och windows, samma från jobbet och hemifrån.

Författare:  Lasp [ 15.40 2017-05-02 ]
Inläggsrubrik:  Re: EBAMAN uppe igen

Men jag kunde logga in utan problem. Kul att det används.

Författare:  TomasL [ 17.53 2017-05-02 ]
Inläggsrubrik:  Re: EBAMAN uppe igen

Förmodligen några gamla kakor som ligger och krånglar till det.

Har testat med alla browsers, och det skall vara problemfritt att logga in, dock som sagt, det kan ligga gamla kakor som skräpar.
Glenn är du redan registrerad, eller försöker du att registrera dig, oavsett, maila/pma mig användarnamn och epostaddress som du använder.

Författare:  Glenn [ 09.31 2017-05-04 ]
Inläggsrubrik:  Re: EBAMAN uppe igen

Fast det blir samma från jobbdatorn där jag aldrig försökt innan, på två olika browsers.

Jag tror även jag försökt med en alternativ email ifall det skulle vara problemet.

Författare:  H.O [ 09.49 2017-05-04 ]
Inläggsrubrik:  Re: EBAMAN uppe igen

Märkligt. Jag provade just att registrera mig, inga problem vad jag kan se, Windows 7 med IE 11. Tog en minut eller två så hade jag aktiveringsmailet inkorgen.

Författare:  johano [ 10.13 2017-05-04 ]
Inläggsrubrik:  Re: EBAMAN uppe igen

Testade just och så blir det om man försöker registrera en användare som redan existerar.
Jag har ett konto och försöker jag skapa samma konto igen (samma username) så kommer
samma registreringssida tillbaka med fälten tömda.

/j

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/