Någon som har kvar Tradera ProLister?

Elektronikrelaterad mjukvara/litteratur. (T.ex schema-CAD, simulering, böcker, manualer mm. OS-problem hör inte hit!)
X-IL
EF Sponsor
Inlägg: 7614
Blev medlem: 3 december 2008, 07:47:20
Ort: Hallstahammar

Någon som har kvar Tradera ProLister?

Inlägg av X-IL »

Jag har massor med annonser i prolister-format som jag vill börja sälja igen, men jag hittar inte på verktyget längre. Det verkar dessutom som att de inte stöder det längre, men tydligen kan man exportera till Sello som är deras nya verktyg.

Så är det någon som har Tradera ProLister liggande? En massa halvskumma shareware-siter säger sig ha det men länkar bara till döda ställen på Tradera.
X-IL
EF Sponsor
Inlägg: 7614
Blev medlem: 3 december 2008, 07:47:20
Ort: Hallstahammar

Re: Någon som har kvar Tradera ProLister?

Inlägg av X-IL »

Zealotry löste det åt mig
Användarvisningsbild
diesel
Inlägg: 199
Blev medlem: 19 mars 2010, 10:06:07
Ort: enköping

Re: Någon som har kvar Tradera ProLister?

Inlägg av diesel »

Söker också efter binären till Tradera Prolister
Diskras hemma och det enda jag kom att sakna var min Prolister :/
Användarvisningsbild
Lasp
Inlägg: 10022
Blev medlem: 1 juli 2011, 19:09:09
Ort: Helsingborg

Re: Någon som har kvar Tradera ProLister?

Inlägg av Lasp »

Jag har den kvar i den där Windowsmiljön.
Skicka epost så kommer det en fil eller länk! Kanske på Drive om det passar!
Användarvisningsbild
diesel
Inlägg: 199
Blev medlem: 19 mars 2010, 10:06:07
Ort: enköping

Re: Någon som har kvar Tradera ProLister?

Inlägg av diesel »

Tackar Lasp!

Ordnade sig fick tag i den strax efter jag posta, glömde att meddela detta
smartporium
Inlägg: 1
Blev medlem: 25 september 2016, 21:04:45

Re: Någon som har kvar Tradera ProLister?

Inlägg av smartporium »

Någon som har kvar Tradera ProLister??
Ricky_
Inlägg: 2
Blev medlem: 26 september 2016, 23:54:26

Re: Någon som har kvar Tradera ProLister?

Inlägg av Ricky_ »

Jag söker oxå Prolistern. Någon som har? Funkar den fortfarande?
Användarvisningsbild
Lasp
Inlägg: 10022
Blev medlem: 1 juli 2011, 19:09:09
Ort: Helsingborg

Re: Någon som har kvar Tradera ProLister?

Inlägg av Lasp »

Ja.
Användarvisningsbild
sodjan
EF Sponsor
Inlägg: 39197
Blev medlem: 10 maj 2005, 16:29:20
Ort: Söderköping
Kontakt:

Re: Någon som har kvar Tradera ProLister?

Inlägg av sodjan »

Det skulle förvåna lite om den inte skulle fungera, deras API ligger kvar
på V3 sedan många år tillbaka. http://api.tradera.com/v3/.
Det som har hänt är att det har kompletterats med några "BuyerService"
så man nu kan skriva sin egen "Tradera sniper" om man vill. För att lägga
ett bud: http://api.tradera.com/v3/buyerservice.asmx?op=Bid.
Sen är det bara att synka sin egen server till Traderas klocka och
skicka in budet med ett par sekunders marginal...
Ricky_
Inlägg: 2
Blev medlem: 26 september 2016, 23:54:26

Re: Någon som har kvar Tradera ProLister?

Inlägg av Ricky_ »

Tack så mycket för all hjälp Lasp! Uppskattar det verkligen!
Skriv svar