Buggfix Plus
Aktuellt datum och tid: 20.01 2019-08-20

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Svara på tråd  [ 10 inlägg ] 
Författare Meddelande
InläggPostat: 18.59 2016-02-12 
EF Sponsor

Blev medlem: 07.47 2008-12-03
Inlägg: 7309
Ort: Hallstahammar
Jag har massor med annonser i prolister-format som jag vill börja sälja igen, men jag hittar inte på verktyget längre. Det verkar dessutom som att de inte stöder det längre, men tydligen kan man exportera till Sello som är deras nya verktyg.

Så är det någon som har Tradera ProLister liggande? En massa halvskumma shareware-siter säger sig ha det men länkar bara till döda ställen på Tradera.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 19.22 2016-02-12 
EF Sponsor

Blev medlem: 07.47 2008-12-03
Inlägg: 7309
Ort: Hallstahammar
Zealotry löste det åt mig


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 09.27 2016-08-28 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 10.06 2010-03-19
Inlägg: 199
Ort: enköping
Söker också efter binären till Tradera Prolister
Diskras hemma och det enda jag kom att sakna var min Prolister :/


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 10.20 2016-08-28 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 18.09 2011-07-01
Inlägg: 8917
Ort: Helsingborg
Jag har den kvar i den där Windowsmiljön.
Skicka epost så kommer det en fil eller länk! Kanske på Drive om det passar!


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 10.55 2016-08-28 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 10.06 2010-03-19
Inlägg: 199
Ort: enköping
Tackar Lasp!

Ordnade sig fick tag i den strax efter jag posta, glömde att meddela detta


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 20.09 2016-09-25 

Blev medlem: 20.04 2016-09-25
Inlägg: 1
Någon som har kvar Tradera ProLister??


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 23.00 2016-09-26 

Blev medlem: 22.54 2016-09-26
Inlägg: 2
Jag söker oxå Prolistern. Någon som har? Funkar den fortfarande?


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 23.30 2016-09-26 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 18.09 2011-07-01
Inlägg: 8917
Ort: Helsingborg
Ja.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 23.52 2016-09-26 
EF Sponsor
Användarvisningsbild

Blev medlem: 15.29 2005-05-10
Inlägg: 37755
Ort: Söderköping
Det skulle förvåna lite om den inte skulle fungera, deras API ligger kvar
på V3 sedan många år tillbaka. http://api.tradera.com/v3/.
Det som har hänt är att det har kompletterats med några "BuyerService"
så man nu kan skriva sin egen "Tradera sniper" om man vill. För att lägga
ett bud: http://api.tradera.com/v3/buyerservice.asmx?op=Bid.
Sen är det bara att synka sin egen server till Traderas klocka och
skicka in budet med ett par sekunders marginal...


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 09.54 2016-09-28 

Blev medlem: 22.54 2016-09-26
Inlägg: 2
Tack så mycket för all hjälp Lasp! Uppskattar det verkligen!


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd  [ 10 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
   
Drivs av phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010