Buggfix Plus
Aktuellt datum och tid: 10.12 2020-02-25

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Svara på tråd  [ 9 inlägg ] 
Författare Meddelande
InläggPostat: 12.40 2015-09-18 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 20.23 2007-07-02
Inlägg: 321
Ort: Dingle
Jag hade IE innan och då stannade jag kvar på samma ställe om jag öppnade en mapp på en hemsida.

Nu har jag CHROME och varje gång jag klickar på en mapp hoppar jag upp till början av sidan igen.

väldigt frustrerande när det är en djup mappstruktur.

Är det någon som har ett tips?


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 12.45 2015-09-18 
EF Sponsor
Användarvisningsbild

Blev medlem: 15.29 2005-05-10
Inlägg: 38203
Ort: Söderköping
Vad menar du med "mapp"?
Exempel på sida där det händer?


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 12.57 2015-09-18 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 20.23 2007-07-02
Inlägg: 321
Ort: Dingle
Det är en arbetsplattform som vi använder i skolan. "PINGPONG" heter den.

Kan inte komma på något bra exempel som inte kräver inloggning.

Det fungerade ju med IE så jag tänkte det skulle kunna gå att finna var man ändrar i CHROME, men nu har jag letat i flera timmar och börjar ge upp.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 13.02 2015-09-18 
EF Sponsor
Användarvisningsbild

Blev medlem: 18.19 2006-01-07
Inlägg: 5131
Ort: Eskilstuna
Ser det ut typ så här?
http://madmodders.se/temp/

Isf hoppar det inget för mig i chrome och jag har inte ändrat något. Funkar det även för dig på den sidan så skulle jag tro det är koden som är felaktig på den sidan där du har problemet.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 13.08 2015-09-18 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 20.23 2007-07-02
Inlägg: 321
Ort: Dingle
Den sidan du hänvisar till öppnar en ny sida när jag klickar på en mapp.

Det jag menar är att när man öppnar en mapp för att se undermapparna hoppar sidan upp till topp igen.

Vilket gör att man måste scrolla ner, klicka på nästa mapp, scrollar ner osv.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 13.13 2015-09-18 

Blev medlem: 06.51 2008-05-19
Inlägg: 22680
Ort: Upplands väsby
Är det alltså nån form av träd där du "expanderar" grenar? Det är ju då troligen nåt som är skrivit i javascript och javascript är ju inte direkt känt för att fungera likadant på alla plattformar. Jag skulle nog gissa att problemet är att applikationen är kodad enbart för IE och därför funkar dåligt i Chrome.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 13.27 2015-09-18 
EF Sponsor
Användarvisningsbild

Blev medlem: 15.29 2005-05-10
Inlägg: 38203
Ort: Söderköping
Kolla "källkoden" och se vad klicken på "mapparna" gör.
Antagligen uppdateras hela sidan och sedan ska fokus
sättas tillbaka till en länk som kanske inte fungerar.
Snacka med den som har gjort sidan, kan vara en skitsak... :-)

Madmodders länk pekar till en vanlig "directory listing"
vilket är en lite annorlunda sak (om jag fattar dig rätt).
Välfylld länk för att vara "temporär" för övrigt... :-)


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 22.57 2015-09-18 
Co Admin
Användarvisningsbild

Blev medlem: 16.04 2006-04-16
Inlägg: 10609
En snabb googling gav följande resultat:
"Rekommenderad webbläsare för plattformen är Internet Explorer men även andra webbläsare kan fungera".

Om du klagar hos supporten kommer dom förmodligen bara säga till dig att använda IE.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 08.40 2015-09-19 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 10.07 2008-01-22
Inlägg: 1943
Ort: Stockholm
Med Tampermonkey i chrome och ett fiffigt userscript kan du hacka dig runt problemet :D

/johan


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd  [ 9 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
   
Drivs av phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010