Buggfix Plus
Aktuellt datum och tid: 00.46 2018-07-21

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 
Författare Meddelande
InläggPostat: 06.46 2017-09-05 

Blev medlem: 10.21 2016-03-17
Inlägg: 43
Vill du vara med och utmana och utveckla integrationsbranschen? Vi söker nu dig som brinner för Lösningsarkitektur inom integrationsområdet för vår fortsatta resa. Målet är satt, visionen är klar. Spänn fast dig, håll i dig, för nu kör vi. Här får du chansen att arbeta med de bästa. För att tillsammans leverera enastående, öppna integrationslösningar åt våra nationella och internationella kunder, ledande aktörer i bland annat modeindustrin, bankvärlden, mediebranschen och fordonsindustrin.

Vi söker dig som är en strukturerad, lösningsorienterad och drivande Lösningsarkitekt. Du trivs i en miljö med en mångfald av kundprojekt, teknik i framkant och spännande dynamiska kunder i en internationell miljö.

I tjänsten som Lösningsarkitekt ansvarar du för att jobba med en verksamhetsövergripande arkitektur samt att planera, genomföra och fastställa design och arkitektur av integrationslösningar i kundprojekt. En del av detta handlar om att vägleda kunder ur ett affärsperspektiv i möten och diskussioner, men det innebär också att du är med från förstudie, val av integrationslösning, till utveckling och framtagning av rätt arkitektur, informationsmodell samt arbetssätt. Du kommer även att vara delaktig i test, verifiering och dokumentation av genomförda integrationer. Vidare bidrar du internt till att utveckla metodik, verktyg och processer för integrationslösningar. Tjänsten är placerad i Linköping eller Stockholm.

Det här behöver du för att kunna påbörja resan

Vi tror att din utbildningsbakgrund är inom IT, med en bred kompetens och erfarenhet inom teknik, projekt och kundrelationer. Du kommer kanske från en roll som senior utvecklare innan du gick vidare som arkitekt. Du är van att fånga och dokumentera kundens kravbild, driva workshops, skapa och rekommendera kundlösningar samt hantera kundförväntningar. Goda kunskaper inom affärssystem och Lösningsarkitektur, samt kunskaper i Java, XML, Mule ESB och IT-säkerhet är meriterande. Din engelska är god i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt intresse och förmåga att utvecklas.

Det här är Entiros Integrations

Vi på Entiros är våghalsiga utforskare, målet är skyhögt: det bästa Integrationsföretaget i universum! Detta säger vi med båda fötterna stadigt på jorden för att samtidigt lojalt och troget följa våra partners fortsatta resa - långsiktighet i alla relationer.

Hos oss blir du medlem i ett leveransteam som jobbar nära tillsammans. Vi sitter inte ute hos våra kunder, även om vi gillar att besöka dem! Vi tycker om att sitta tillsammans med våra kollegor och kunna utbyta erfarenheter och diskutera lösningar och problem dagligen. Vi vill att man ska känna sig som en del av ett lag!

Vi har justa villkor och bra löner och vi vill att man kompetensutvecklas kontinuerligt för att kunna ligga i framkant.

Varje medarbetare måste också kunna designa sin egen arbetsdag, så långt det är möjligt. Man vet ju hur det är; hämtning och lämning på förskola, utvecklingssamtal på skolan, läkarbesök, VAB, hantverkare hemma… Allt det där som är livet måste också fungera för att man ska må bra på jobbet.

Låter det som något för dig? Häng med oss på vår resa och bli en i teamet. Tillsammans ser vi till att utveckla integrationsbranschen. Enlist now!

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... 11cb79b6b2


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: qnorsten och 3 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
   
Drivs av phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010