Buggfix Plus
Aktuellt datum och tid: 22.41 2018-05-27

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme
Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Vi söker Elnätsprojektör
InläggPostat: 08.19 2017-03-17 

Blev medlem: 10.21 2016-03-17
Inlägg: 42
Vill du vara med och driva utvecklingen av framtidens elnät tillsammans med oss i en dynamisk organisation? Då kan du vara vår nya elnätsprojektör!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder just nu en tjänst som elnätsprojektör på Planeringsavdelningen inom vårt affärsområde Elnät. Tjänsten är stationerad i Eskilstuna och rapporterar till planeringschef Fredrik Tinglöw. Avdelningen Planering ansvarar för att utveckla och förnya elnäten så att vi kan möta nya och befintliga kunders behov. Eskilstuna och Strängnäs är två starka tillväxtområden vilket ställer stora krav på att planera för framtidens elförsörjning. Båda kommunerna kan stoltsera med stabila nät som har en hög leveranssäkerhet till våra cirka 63 000 elnätskunder.

Som elnätsprojektör med inriktning mot projektering kommer du att ansvara för projektering och dokumentation av elnäten, till exempel genom att bistå våra elnätsutvecklare och uppdragsledare med att dokumentera utbyggnad och förändringar av våra elnät. Vi ser därför att du är bra på att samarbete och även att du har förmåga att jobba parallellt med flera arbeten. Stora delar av dina arbetsuppgifter består också av att administrera avdelningens kommunikation med myndigheter, kommun och exploatörer. Vi ser gärna att du har god kommunikationsförmåga då dialog med installatörer och kunder är en mycket viktig del av tjänsten.

För att lyckas väl i tjänsten behöver du ha en elkraftteknisk utbildning på ingenjörs- eller YH-nivå. Kunskap inom EBR och nätinformationssystem, som till exempel Trimble NIS, är meriterande likväl som erfarenhet av anslutningsfrågor och gällande regelverk för anslutning.

Vilka är vi?

Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö är en arbetsgivare som värnar om dig som medarbetare. Se filmen om oss som arbetsgivare här. Vill du veta hur vår rekryteringsprocess fungerar? Klicka här.

- Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö, är ett gemensamt driftbolag för Eskilstuna Energi och Miljö och SEVAB Strängnäs Energi. Läs gärna mer om våra uppdragsgivare på eem.se och sevab.com
- Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare, med våra närmare 500 medarbetare.
- Vår affärsidé: Tillsammans är vi det ledande energi- och miljötjänsteföretaget.
- De verksamheter vi driftar har en årlig omsättning på 1,8 miljarder kronor

Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan senast den 19 mars 2017. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vänta inte med din ansökan!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår planeringschef Fredrik Tinglöw.

Du når Fredrik på telefon 016-10 65 60 eller via e-post fredrik.tinglow@esem.se

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/ ... 97ca2a26af


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: jeppe och 4 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
    Agstu.se
Drivs av phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010