Buggfix Plus
Aktuellt datum och tid: 20.54 2018-09-18

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme




Svara på tråd  [ 207 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Nästa
Författare Meddelande
InläggPostat: 23.01 2014-02-07 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 20.34 2010-12-06
Inlägg: 1263
Ort: Långsele, Västernorrland
Men så länge du inte använt hålet som constraine (?) för någon annan feature borde det gå att ta bort det utan problem och göra om det?


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 23.33 2014-02-07 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 18.08 2010-05-24
Inlägg: 1030
Ort: Göteborg
Nja man kan ändra måtten i en feature och så styr hela ritningen upp sig, det stämmer, men du kan inte ta bort en feature och ersätta den med en annan utan att loopen bryts, dåligt men sant. Featuren jag ville byta ut var ju referens i en senare feature och även om utbytet inte hade andra mått förutom att den inte var genomgående och det hade inte påverkat, så går detta alltså inte. Fick ett varningsmeddelande och kunde bara välja "Edit". :cry:

Ville lägga mig tidigt idag men det blir ju att sitta uppe till 03-04 och rita klart den här skiten.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 23.57 2014-02-07 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 20.34 2010-12-06
Inlägg: 1263
Ort: Långsele, Västernorrland
Aha, kan du inte lägga in ex. en konstruktionslinje någonstans och ändra så "den senare feature" refererar till linjen istället så slipper du bryta kedjan. Man bör nog undvika att referera till andra features utan lägga in centerlinjer mm och referera till dom istället.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 01.04 2014-02-08 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 18.08 2010-05-24
Inlägg: 1030
Ort: Göteborg
Nix det går icke... Har typ 20 features som tangerar en annan cirkulär feature och då är det inte lönt att göra på annat sätt. Men nu är jag ikapp och mer där till :)


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 15.28 2014-05-15 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 16.34 2004-09-06
Inlägg: 22155
Ort: Sparreholm, Södermanland N 59° 4.134', E 16° 49.743'
Hur löser jag detta?

Har två olika IPT som är sammansatta till en IAM och det är OK i sig men måste få detta sparat som IPT för att kunna gå vidare till CAM.

Hur fasen kan jag skapa en ny IPT av dessa två separata IPT filer?



Tacksam för lite vägledning


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 15.43 2014-05-15 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 16.34 2004-09-06
Inlägg: 22155
Ort: Sparreholm, Södermanland N 59° 4.134', E 16° 49.743'
Hittade lösning

starta ny IPT

Derive from = öppna IAM filen

Spara det nya som IPT


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 12.48 2014-08-31 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 18.08 2010-05-24
Inlägg: 1030
Ort: Göteborg
Hur använder man Adaptive Modeling? Jag har aldrig lyckats förstå vad kommandot gör. Fick dock tipset att använda det när jag behöver rita en fixtur till en komplex del.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 19.13 2015-01-31 
EF Sponsor
Användarvisningsbild

Blev medlem: 22.54 2006-09-23
Inlägg: 29974
Ort: Borås
Har ett par solider som beter sig konstigt, importerade från STEP, ett par av dem är "genomskinliga", kan inte begripa hur jag skall få dem att bli solida.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 00.51 2015-02-01 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 23.18 2006-11-30
Inlägg: 1473
Ort: Katrineholm
Jag tror jag har råkat ut för samma sak några gånger.
Prova att högerklicka på ikonerna i browsern och se om "translucent" är förbockat eller om man var tvungen att först klicka på "properties"?


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 10.05 2015-02-01 
EF Sponsor
Användarvisningsbild

Blev medlem: 22.54 2006-09-23
Inlägg: 29974
Ort: Borås
Problemet är att det inte finns som alternativ.
Gissar att soliden är "trasig", får nog kontakta dem som gjort den, gissar jag.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 18.05 2015-02-01 
EF Sponsor
Användarvisningsbild

Blev medlem: 22.54 2006-09-23
Inlägg: 29974
Ort: Borås
Hmm, öppnar ok i Inventor 2012, men inte i 2014 eller 2015, får nog skicka in en bugg-rapport.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 19.38 2015-02-03 
EF Sponsor
Användarvisningsbild

Blev medlem: 22.54 2006-09-23
Inlägg: 29974
Ort: Borås
Problemet är sannolikt löst.
De specifika stp-filerna jag skulle använda är tydligen felaktiga, Inventor 2012 bryr sig inte uppenbarligen, medans 2014 och 2015 är betydligt petigare, därav problemet.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 09.14 2015-02-04 
Användarvisningsbild

Blev medlem: 16.34 2004-09-06
Inlägg: 22155
Ort: Sparreholm, Södermanland N 59° 4.134', E 16° 49.743'
Vet du vad det var för program/version som skapade dessa stp filerna?


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 09.30 2015-02-04 
EF Sponsor
Användarvisningsbild

Blev medlem: 22.54 2006-09-23
Inlägg: 29974
Ort: Borås
Nej, inte en aning, man kan kanske se det om man öppnar filen i en text editor


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 09.54 2015-02-04 
EF Sponsor
Användarvisningsbild

Blev medlem: 22.54 2006-09-23
Inlägg: 29974
Ort: Borås
Headern säger:
Kod: [Expandera/Minimera] [Hämta] (Untitled.txt)
/* Generated by software containing ST-Developer
 * from STEP Tools, Inc. (www.steptools.com)
 */

och
Kod: [Expandera/Minimera] [Hämta] (Untitled.txt)
/* preprocessor_version */ 'ST-DEVELOPER v14',
/* originating_system */ 'SIEMENS PLM Software NX 8.0',


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd  [ 207 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Nästa

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 4 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
   
Drivs av phpBB® Forum Software © phpBB Group
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010